Jyväskylä, 18.3.2018
Vapaa julkaistavaksi

Yli 40 kertaa järjestetyt Jyväskylän Rakennusmessut uudistuvat

Sunnuntaina Jyväskylän Paviljongissa päättyneet Rakennusmessut onnistuivat erinomaisesti. Messuilla kävi 17 041 vierasta. Seuraavat Rakennusmessut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 8.–10. maaliskuuta 2019 ja messujen suunnittelu on jo täydessä vauhdissa.

Jyväskylässä 44 kertaa järjestetyt Rakennusmessut uudistuvat. Rakentaminen ja remontointi pysyvät messujen kivijalkoina myös ensi vuonna, mutta sisustamisen, pihan laiton ja etenkin valaistuksen osuutta kasvatetaan voimakkaasti. Rakennusmessuista tehdään entistä houkuttelevampi kokonaisuus lisäämällä toiminallisuutta ja elämyksellisyyttä antamalla messuvieraille mahdollisuuksia tehdä, kokeilla ja testata asioita omin käsin. Kokonaan uusi teema on Sauna-maailma, joka esittelee kaiken mahdollisen saunasta ja siihen liittyvistä tuotteista ja palveluista.

Uudistuksen myötä Rakennusmessujen tiimiä on päätetty vahvistaa. Jyväskylän Messut Oy:n myyntipäälliköt Mia Kalajanniska ja Tanja Hurttia tuovat jatkossa oman ammattitaitonsa messujen järjestäjätiimiin.

Rakennusmessujen kuulumisia voi seurata sosiaalisessa mediassa, Facebookissa ja Twitterissä, sekä tietysti messujen kotisivuilla osoitteessa www.jklrakennusmessut.fi.

Lisätietoja Jyväskylän Rakennusmessuista:
myyntijohtaja Ilari Tervakangas, Jyväskylän Messut Oy, 050 596 6710, www.jklrakennusmessut.fi