Tiedote 27.3.2018
Jyväskylän Messut Oy

Uudet Kids&Pets lapsi- ja lemmikkimessut olivat menestys

Jyväskylän Messut Oy ja Showlink Oy järjestivät Kids&Pets lapsi- ja lemmikkimessut Jyväskylän Paviljongissa 24.-25.3.2018. Koko perheen tapahtuman teemana olivat lapset ja lemmikit. Lemmikkipuolella järjestettiin muun muassa Royal Canin koiranpentunäyttelyt ja Keski-Suomen Kissayhdistyksen kaksi kansainvälistä kissanäyttelyä. Esillä oli lemmikkituotteita ja -palveluita. Lapsipuolella oli paljon toiminnallisia pisteitä kuten SuperParkin laajennusosa, pomppulinnoja, askartelua, keppihevoskisa sekä kauko-ohjattavia veneitä ja autoja. Tapahtumalavan yhteyteen rakennettiin hiekkalaatikkoalue, jossa perheen pienimmät pääsivät leikkimään hiekkaleikkejä samalla kun lavalla esiintyivät mm. Muumit ja Loiskis Trio. Näytteilleasettajina oli kotimaisia lastenvaatebrändejä, leluja, pelejä ja kirjoja sekä harrastusmahdollisuuksia.

Tapahtuma korvasi perinteisen Kirja,Ruoka,Viini ja Lemmikki -viikonlopun. Uudistuksella pyrittiin löytämään luontevampi kokonaisuus ja tässä onnistuttiin erinomaisesti.

– Kävijöiltä saatu palaute oli uskomattoman hienoa. Muutamakin kävijä totesi että ”parhaat messut missä olemme käyneet”. Uudistuksilla on nimenomaan pyritty vastaamaan paremmin kysyntään. Asiakkaiden toiveiden kuunteleminen ja niihin reagoiminen on meille tärkeää, kertoo Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Jaana Airikainen.

Kaikkiaan viikonlopun aikana tapahtumassa vieraili noin 6 500 iloista messukävijää. Tämä täytti ensimmäiselle vuodelle asetetun tavoitteen. Lauantaiaamuna ovella oli kävijöitä jonoksi asti, mutta hyvää palautetta saivat myös järjestelyt, jossa oli huomioitu esim. leveät käytävät lastenvaunuja varten. Kiitosta saivat myös tapahtuman ilme ja somistus, joihin oli panostettu.

– Positiivinen palaute vahvisti uskomme tapahtuman potentiaaliin ja nyt suunnitteilla on jo Kids&Pets 2019, jonka ajankohdaksi on varmistunut 23.-24.3.2019. Aiomme kasvattaa ja kehittää tapahtumaa edelleen, Airikainen iloitsee.

Lisätiedot:
Jyväskylän Messut Oy
Jaana Airikainen, myyntijohtaja
Puh. 050 372 5620
jaana.airikainen@jklmessut.fi

Jyväskylän Messut Oy tuottaa elämyksellisiä tapahtumia Jyväskylän Paviljongissa. Tarjoamme parhaita asiakaskokemuksia suurella sydämellä jokaiselle asiakkaalle joka päivä.

www.jklmessut.fi
www.kids-pets.fi