Tilanneviesti

Debug:
'589'
funktiossa eval() (rivi 1 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/modules/contrib/views/plugins/views_plugin_argument_default_php.inc(53) : eval()'d code).

Tilat

Jyväskylän Paviljonki on nykyaikainen, viihtyisä ja valoisa messu-, kokous- ja kongressikeskus. Noin 20 000 m2 hallitilat ovat muunneltavissa eri kokoisiin yritysjuhliin, näyttelyihin ja mittaviin massatapahtumiin. Messu- ja kongressikeskukseen mahtuu 
useita eri tapahtumia samaan aikaan.

Nykyaikainen tekniikka mahdollistaa teknisesti vaativien tapahtumien toteutuksen. Ulkonäyttelyalueena toimivat piha-alueet sekä messutori.

Paviljongissa on useita kokous- ja ryhmätyötiloja 10-160 henkilölle sekä erikoisuutena ainutlaatuinen ja muuntuva 1200 hengen auditorio. Auditorion katsomo on pääsääntöisesti nouseva (rivit 1-7 ovat tasalattialla).
Täältä löydät auditorioiden AV-tekniset tiedot.

Ravintolatilat 700 henkilölle, keittiö ja koko palvelujärjestelmä on suunniteltu suuria tilaisuuksia varten. Messuhalleissa voidaan järjestää myös tuhansien henkilöiden 
joukko- ja juhlaruokailut. 

Kokoustilat

Paviljongista löydät kokoustilat niin pienen kuin suurenkin ryhmän tarpeisiin. Tutustu tiloihimme ja varaa kokous helposti myyntipalvelustamme (myyntipalvelu@paviljonki.fi, 014 339 8143).
Kokouksiin kaikki tarvittava hoituu yhden yhteyshenkilön kautta. Kokoustarjoilut muuttuvat kausittain, joten vaihtelu kokoustarjoiluissa on taattu. Katso Meet & Taste kampanjan tarjoilut.

  

Pysäköinti Paviljongissa

Paviljongissa on kaksi katettua pysäköintipaikkaa: Paviljonki 1 parkkihalli ja Paviljonki 2 parkkitalo. Lisäksi P3-pysäköintialue palvelee tapahtumista riippuen.