Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 0 funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property of non-object funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block3_linkki() (rivi 23 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Pe 14.9.2018 Tapani Kansa – Tuhansien tunteiden ilta
50-vuotistaiteilijajuhlakonsertti

Tuhansien tunteiden ilta -konserteissa kuullaan Tapani Kansan rakastettuja hittejä, kuten Delilah, Käymme yhdessä ain, R-A-K-A-S, Tulkaa tytöt takaisin ja Äidin pikkupoika, jotka soivat suomalaisten mielessä – niin myös tässä konsertissa elämää kerraten ja uusia elämyksiä luoden. Luvassa on myös juhlavuoden kunniaksi julkaistavaa uutta musiikkia.

Tapani Kansa lunasti paikkansa suomalaisten sydämissä vuonna 1968 Delilah-hitin tuoman menestyksen myötä. Nyt jo 50 vuotta jatkuneen Kansan uran kunniaksi on luvassa koko Suomen käsittävä 17 viihdekonsertin kiertue. Kansa kuuluu menestyneimpiin suomalaislaulajiin. Hän on saavuttanut 16 kultalevyä ja lähes miljoona myytyä äänitettä. Kansan rakastetuimmat hitit ovat pysyneet suosiossa ja säilyneet myös uusien sukupolvien musiikkimuistissa. Spotify-musiikkipalvelussa ja YouTube-kanavalla Kansan suurimpia hittejä on striimattu miljoonia kertoja.
 
Tapani Kansa on ollut monessa ensimmäinen. Hänelle myönnettiin Suomen ensimmäinen pitkäsoittoeli LP-kultalevy vuonna 1971. Let the good times roll -Tupla-LP (1979) oli puolestaan ensimmäinen Suomessa julkaistu livelevy. Ansioistaan levylaulajana Tapani Kansalle myönnettiin Erikois-Emma
vuonna 1987.

Konsertti alkaa Wilhelm-salissa klo 19.00
Konsertin kesto n. 2 h (sis. väliajan)
Liput: 39,50 € (sis. palvelumaksut)
Liput myy Lippupiste
Dinner & Show -paketit myynnissä Jyväskylän Paviljongin myyntipalvelussa: myyntipalvelu(at)paviljonki.fi, 014 339 8143.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Kansanviihde T. Kansa Oy ja Fantastico Music Oy

Etkot ennen konserttia ja suut makeaksi väliajalla

Tule nauttimaan yhdessä kaveri- tai työporukkasi kanssa viihdeillasta pidemmän kaavan mukaan. 
Dinner & Show - paketti on tähän aivan täydellinen vaihtoehto.
Paketti sisältää maukkaan buffetruokailun sekä lipun viihdeiltaan sekä naulakkopalvelun. 

Etukäteen tilatuilla väliaikatarjoiluilla vältät jonottamisen ja voit keskittyä nauttimaan tarjoiluista. 
Konserttitarjoilut voi tilata ja maksaa kätevästi ennakkoon nettilomakkeellamme.