Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 0 funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property of non-object funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block1_linkki() (rivi 22 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

21.-22.4. Metsämme 2017

Mitä metsä merkitsee? Metsässä mieli virkistyy, se tarjoaa elämyksiä, ruokaa ja harrastusmahdollisuuksia. Metsä on myös merkittävä taloudellinen resurssi, sijoituskohde ja työllistäjä suomalaisille. Yksistään Keski-Suomessa on kymmeniä tuhansia metsänomistajia.

Metsämme 2017 messu-ja koulutustapahtumassa on laadukas ja monipuolinen koulutuspaketti, jonka aiheina on mm. sukupolvenvaihdokset ja tilakaupat, metsä tuottavana sijoituskohteena ja metsänhoito myös uusille metsänomistajille. Osa koulutuksista ja seminaareista on maksullisia ja metsäverotuksessa vähennyskelpoisia. Messuilla on myös tietoiskuja, joihin on vapaa pääsy. Tietoiskuista saa myös hyviä vinkkejä metsänomistamiseen ja -hoitoon. Näyttelyosastoilla pääsee syventymään asiantuntijoiden opastuksella metsän hoitoon, metsän hyötykäyttöön sekä alaan liittyviin tuotteisiin. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä metsänhoitoyhdistysten, Suomen metsäkeskuksen, Jyväskylän ammattikorkeakoulun, MTK:n ja ProAgrian kanssa.

Tutustu tapahtumaan tarkemmin