Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 0 funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property of non-object funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).

Valtakunnalliset terveyttä ja hyvinvointia edistävät liikuntaohjelmat (Ilo kasvaa liikkuen, Liikkuva koulu, Kunnossa kaiken ikää ja Voimaa vanhuuteen) kokoontuvat ensimmäistä kertaa historiassa yhteiseen seminaariin. Liikkuen läpi elämän -seminaari järjestetään 20.–21.3.2018 Jyväskylässä, Messu- ja kongressikeskus Paviljongissa.
 
Seminaariohjelma koostuu liikuntaohjelmien yhteisistä osuuksista sekä omista rinnakkaissessioista, jotka sisältävät luentoja ja toiminnallisia työpajoja. Näistä voit koota itsellesi juuri sopivan kokonaisuuden. Seminaariohjelma tarjoaa asiantuntijoiden johdolla kattavan läpileikkauksen koko elämänkaaresta fyysisen aktiivisuuden näkökulmasta. Pääpuhujia ovat mm. urheilulääkäri Pippa Laukka, kirjailija Roman Schatz ja julkishallinnon konsultti Marco Steinberg.
 
Tule kuulemaan, miten liikunta edistää oppimista ja ajattelutaitoja, vahvistaa minäkäsitystä, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä, vähentää työuupumusta ja lisää työ- ja toimintakykyä sekä millainen arkiympäristö kannustaa liikkeelle! Seminaarissa on tarjolla myös monipuolinen näyttelyosasto.
 
Lisätiedot ja ilmoittautuminen seminaarin verkkosivuilla:
www.liikkuenlapielaman.fi