Jyväskylä, 9.2.2018
                                                                                                             Vapaa julkaistavaksi
 

Jyväskylän Sähkö, Tele, Valo ja AV 2018 -messuilla kävi 14 147 ammattilaista

Perjantaina Jyväskylän Paviljongissa päättyneet Sähkö, Tele, Valo ja AV 2018 -messut olivat menestys. Kolmen messupäivän aikana Jyväskylän Paviljongissa vieraili 14 147 sähköalan ammattilaista kaikkialta Suomesta ja kauempaakin. Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Ilari Tervakangas sanoo, että messuhalleissa vallitsi erinomainen tunnelma.

”Olemme saanet messupäivistä ja keskiviikon kutsuvierasillasta erittäin hyvää palautetta. Messuilla viivyttiin jälleen useita tunteja ja monet viihtyivät täällä koko päivän. Sähkö, Tele, Valo ja AV on alan ammattilaisten tärkein kohtaamispaikka Suomessa, eikä tänne tulla vain piipahtamaan kotimatkalla töistä. Messukäynnistä halutaan saada kaikki hyöty irti”, Tervakangas toteaa.

Ryhmämatkoja oli järjestetty paljon. Messuvieraita saapui eri puolilta Suomea bussilasteittain ja Etelä-Suomesta tultiin paikalle myös messujunalla. Kansainvälinen tapahtuma houkutteli runsaasti kävijöitä myös ulkomailta. Myös näytteilleasettajia oli messuilla useista eri maista.

Seuraavat Sähkö Tele Valo & AV -messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 5.–7.  helmikuuta 2020.

Lisätietoja Sähkö, Tele, Valo & AV 2018-messuista:
myyntijohtaja Ilari Tervakangas, Jyväskylän Messut Oy, 050 596 6710, www.sahkomessut.fi